Activision adquireix l’empresa barcelonina de jocs de mòbil Digital Legends

Digital Legends, un dels estudis de desenvolupament més importants de Catalunya, s’uneix a la creixent llista d’equips propietat d’Activision i donarà suport al desenvolupament d’un nou títol mòbil sense anunciar dins de l’univers Call of Duty™. Els termes de l’acord no s’han fet públics. Amb seu a Santa Monica, Califòrnia, Activision és una productora i editora molt important que opera a tot el món i és una divisió d’Activision Blizzard.

Segons declaracions de Chris Plummer, cap de mòbils d’Activision, “El recorregut de Digital Legends desenvolupant títols per a mòbils ben polits és inigualable. El més important, però, és que els nostres equips ja han col·laborat molt estretament durant gran part d’aquest any. Estem construint un llistat mundial de talent i equips de desenvolupament mòbil, i esperem amb ganes el que en sortirà”.

Digital Legends és un pioner en el desenvolupament de jocs per a mòbils. L’estudi té una llarga i consolidada història com a estudi de desenvolupament mòbil amb una sèrie de títols fets totalment per ells, com la sèrie de jocs The Respawnables. El seu director i fundador, Xavier Carrillo Costa, ha expressat que “Formar part de la família Activision és un moment emocionant per a nosaltres a Digital Legends. […] Estem molt emocionats per l’oportunitat de treballar en una de les franquícies més grans del món”.

Pel que diu la nota de premsa conjunta, Digital Legends ja està ben integrat a l’organització de desenvolupament mòbil d’Activision, ja que els equips han estat treballant estretament durant aquest any. El títol per anunciar de Call of Duty està actualment en desenvolupament per l’estudi intern d’Activision Solid State, creat recentment, juntament amb Beenox i Activision Shanghai.