Podcast Lúdica
Podcast Lúdica

Arriba el podcast de Lúdica

Després d’enllestir diversos temes prioritaris de la revista, ens hem posat a enllestir la versió radiofònica que des del començament volíem que tingués Lúdica. Els podcasts són, actualment, un dels continguts més consumits d’Internet i nosaltres mateixos en som àvids oients. A diferència dels textos i els vídeos, els pots escoltar mentre fas altres activitats i tenen la qualitat de connectar de manera més personal amb l’audiència. No volem, doncs, desaprofitar aquest format per comunicar d’una altra manera i arribar a nova gent que escolta més que llegeix.

L’estructura dels programes és la següent: una secció molt breu sobre actualitat, repassant el que hem publicat i els comentaris de l’audiència; una secció dels videojocs recomanats del mes anterior, i la tertúlia monogràfica, que serà el gruix del podcast. En aquestes tertúlies participaran diversos col·laboradors per aportar més punts de vista i coneixements sobre el tema en qüestió. Parlarem de temes transversals del videojoc, sempre intentant aportar reflexions interessants i aprofundint en el potencial del videojoc per transmetre experiències immersives.

El podcast tindrà una periodicitat mensual i es publicarà la segona setmana del mes. Els subscriptors de nivell Lector o superior el podran escoltar uns dies abans que la resta. Rebran un enllaç d’accés anticipat via l’Aixeta. Llavors el distribuirem a la resta de plataformes. En principi el podreu escoltar a YouTube, Ivoox, Spotify, Apple Podcast (iTunes) i Google Podcast. Tanmateix, el podreu trobar aquí al web amb els enllaços a les diverses plataformes perquè l’escolteu on preferiu.

El primer programa s’estrenarà en qüestió de dies i tractarà sobre la rellevància del videojoc a la cultura, és a dir, si és o pot ser art, quin potencial expressiu té i quina és la percepció que en té la societat en general. Esperem que us engresqui com a nosaltres! Ens escoltem aviat!