Comentem les demos de Resident Evil VIllage

Comentem les demos de Resident Evil VIllage

Després que Resident Evil 7: Biohazard suposés una reinvenció tan reeixida com aclamada, Capcom s’ha decidit a renovar-ho tot perquè res no canviï. Podem dir que ha estat un èxit rotund la maniobra d’oferir una síntesi pràcticament perfecta d’acció i terror i bifurcar la saga (d’una banda, en tercera persona, amb les recreacions de Resident Evil 2 i Resident Evil 3, i, de l’altra, en vista subjectiva, amb Biohazard i VIllage).

Gràcies a les demos de Resident Evil: VIllage aparegudes recentment a PlayStation 4, a Lúdica hem pogut fer un tast de l’esperadíssima nova entrega del vuitè episodi numèric de la franquícia i us n’oferim unes impressions en vídeo.

Tot i que potser no sorprenen excessivament perquè n’havíem vist fragments a diferents tràilers, les dues últimes versions de prova de Resident Evil VIllage ens han ofert sensacions positives, que esperen confirmar quan el joc surti a la venda. Destaca especialment un disseny artístic a l’alçada de la saga, uns enemics nous i misteriosos, una manera innovadora de presentar els trets característics de la sèrie i, sobretot, diferents referències a entregues precedents que auguren connexions insospitades i esperem que reveladores.

Confós amb tantes entregues de la sèrie Resident Evil? Llegeix la nostra retrospectiva Resident Evil: llegat i futur.