Curse of the Sea Rats aconsegueix un 1.600% del finançament requerit

L’estudi de desenvolupament de Barcelona Petoons Studio ha recaptat 242.395 euros a la plataforma de micromecenatge Kickstarter per al seu pròxim videojoc Curse of the Sea Rats, setze vegades l’objectiu de finançament mínim que s’havien marcat. El passat divendres 10 es va tancar el termini per finançar el seu desenvolupament havent desbloquejat tots els continguts i extres que els creadors plantejaven segons s’anés superant el mínim, com modes de joc diferents i més opcions d’idiomes.

Curse of the Sea Rats, un metroidvània (o “ratoidvania”, com proposen els creadors) cooperatiu per a fins a 4 jugadors que va convèncer a exactament 5.958 backers, com s’anomenen els mecenes a Kickstarter. El joc narra la història d’uns herois convertits en rates per una bruixa pirata i està dibuixat a mà amb un estil de dibuix animat que recorda a Disney. De fet, un dels extres del joc que ve amb els packs de més nivell és un còmic sobre aquesta història de pirates situada a finals del segle XVIII a les costes d’Irlanda, tot i que amb un munt d’elements de fantasia.

Curse of the Sea Rats es publicarà el 2021 amb versions per a Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i Steam.

L’estudi independent Petoons Studio és conegut pel seu treball anterior, Petoons Party, un joc de minijocs per jugar en grup que va guanyar el premi de Playstation al millor joc infantil de 2018 i que també està disponible per a múltiples plataformes.