Gamelab 2020
© Gamelab

El Gamelab 2020 es farà de forma virtual

Com tots els esdeveniments del món, els organitzadors del congrés més important de videojocs del país han hagut de decidir com afrontar la pandèmia del coronavirus i han optat per realitzar-lo en línia. Rebatejada com a Gamelab Barcelona 2020 Live, la setzena edició es farà del 23 al 25 de juny i les principals conferències es podran veure gratis des de qualsevol lloc del món. La inscripció al congrés es realitzarà a través del mateix web oficial.

El Gamelab és un congrés que reuneix les principals personalitats de la indústria del videojoc mundial i està orientat sobretot a premsa, inversors i professionals i estudiants d’aquesta indústria. Els serveis amb un caràcter més especialitzat i de networking comptaran amb una tarifa molt reduïda per fer-los més accessibles a tot el sector.

Els organitzadors han expressat el seu desig de mantenir el suport a la indústria per tornar a Barcelona amb més força l’any que ve. L’edició anterior va ser tot un èxit i va comptar amb ponents famosos. De moment, però, encara no sabem quins són els temes destacats ni els ponents que tindrem aquest 2020. Sí que sabem que es repartiran els Premis Nacionals a la Indústria del Videojoc, uns guardons enfocats als estudis i creadors espanyols amb la forma de puça que s’hauran d’entregar de forma virtual.