Els creadors d'Aragami capten 3 milions d'euros per al seu proper videojoc

Els creadors d’Aragami capten 3 milions d’euros per al seu pròxim videojoc

L’estudi de desenvolupament de Barcelona Lince Works ha aconseguit finançar el seu proper llançament amb 3.400.000 dòlars (3.031.113 €) gràcies a Game Seer Venure Partners, un grup inversor enfocat als videojocs amb seu a Alemanya. És una fita impressionant per aquest petit estudi, però també ho ha estat superar el mig milió de vendes del seu primer títol Aragami, un videojoc de sigil ambientat en un món fantàstic d’estètica japonesa medieval que van autoeditar el 2016.

Lince Works va ser fundat per David León Molero, Álvaro Muñoz Varga i Eduard Soler, companys d’estudis que no trobaven feina i que es van atrevir a muntar la seva pròpia empresa treballant en un projecte anomenat Path of Shadows que seria el predecessor d’Aragami. Ara són diset persones i sumant.

Segons el digital VentureBeat, l’estudi està buscant socis de màrqueting i distribució per tenir el màxim abast possible per als propers títols. L’objectiu és trobar socis per distribuir el joc arreu, inclòs el mercat asiàtic, però també implicar socis locals en la comunicació amb els aficionats.

Encara no s’ha anunciat en quin projecte estan treballant, però esperem tenir-ne notícies enguany.