Els creadors de Hitman, IO Interactive, obren un estudi a Barcelona

Els creadors de Hitman, IO Interactive, obren un estudi a Barcelona

IO Interactive, l’empresa de desenvolupament danesa coneguda per les franquícies Hitman i Kane & Lynch, ha anunciat que obrirà un nou estudi a Barcelona amb el nom de IOI Barcelona. Serà el tercer estudi d’IO Interactive, juntament amb IOI Copenhaguen i IOI Malmö, i participarà en tots els seus projectes de forma conjunta.

Un dels videojocs en què treballaran és Project 007, una aventura original de James Bond, però també han anunciat que treballaran en una nova IP, o sigui, un videojoc totalment nou, que encara es manté en secret. Segons afirma IO Interactive, tots tres estudis són tractats com a estudis d’elit, de manera que els tres tenen el mateix pes en el desenvolupament i publicació dins els projectes de l’empresa. Hakan Abrak, CEO de IO Interactive, ha expressat el següent: “Venen temps molt apassionants a IO Interactive i em sento molt orgullós de poder anunciar el nostre proper pas en el nostre projecte per a esdevenir l’empresa de videojocs més desitjada d’Europa.”

Imatge promocional de Project 007, un dels títols esperats d’IO Interactive.

El nucli de l’equip d’IOI Barcelona ja ha estat constituït i el local serà al centre de la capital catalana. El nou estudi preten atreure el millor talent professional d’arreu del món per tal d’assolir les ambicioses metes que IO Interactive s’ha marcat per als pròxims anys. Hi ha un grapat d’ofertes laborals per al nou estudi, així com per als dos ja existents, que trobareu a la Pàgina de carreres professionals de IOI.