FunPlus Barcelona vol doblar el nombre d’empleats

FunPlus, empresa desenvolupadora i editora de jocs per a mòbils com State of Survival, King of Avalon i Guns of Glory, ha anunciat que té “plans de creixement i adquisició de talent” per a la seva oficina de Barcelona per reforçar la presència de l’empresa a Europa, a més de la seva Seu Global a Suïssa.

L’oficina de FunPlus Barcelona està ubicada al centre de la ciutat i va obrir a finals de 2019. Des d’aleshores ha anat augmentant gradualment el seu equip i ara vol duplicar l’equip actual de quinze persones per a finals de 2021. Aquest creixement continuarà el 2022, ja que FunPlus vol construir els seus equips amb enfocament en el growth màrqueting, community management i els serveis creatius. A LinkedIn hi ha diverses ofertes de feina publicades.

Foto de part de l'equip de FunPlus Barcelona

L’equip de Barcelona està dirigit per Enric Cabestany, amb més de quinze anys d’experiència en rols d’alta direcció en el sector tecnològic i de videojocs, que també lidera totes les operacions del mercat occidental. “Barcelona és un centre d’excel·lència mundialment reconegut per al talent en el mòbil i el videojoc, i estem emocionats de posicionar a FunPlus al cor de l’acció”, va dir Cabestany.

Fundat el 2010, FunPlus és una multinacional amb seu a Suïssa i operacions a la Xina, Japó, Singapur, Espanya, Suècia, Rússia i els Estats Units. Actualment compta amb 1.700 empleats. El 2021, State of Survival va complir els seus dos primers anys superant els 100 milions de descàrregues, mentre que King of Avalon i Guns of Glory han aconseguit també fites importants amb els seus quart i cinquè aniversaris respectivament.