La multinacional Tencent inverteix en l’estudi barceloní Novarama

L’estudi català Novarama ha anunciat que ha arribat a un acord d’inversió amb Tencent Holdings. La macrocorporació xinesa, que té participacions en grans empreses com Riot Games, Epic Games o SuperCell, també es convertirà en accionista de l’estudi ubicat a Barcelona. Novarama és conegut, sobretot, per la creació de la saga Invizimals i la seva última obra, Killsquad.

L’anunci no especifica els diferents termes de l’acord i simplement esmenta que “Tencent adquirirà una participació a Novarama”. Tanmateix, la nota de premsa també ha servit per a revelar que la companyia catalana està treballant en un nou videojoc MMO multiplataforma.

El conseller delegat de Novarama, Dani Sánchez-Crespo, comenta el següent: “L’associació amb Tencent, l’editor líder mundial de jocs en línia, ens obre un ampli món de possibilitats. Avui és un gran dia no només per a nosaltres, sinó també pel conjunt de la comunitat de desenvolupament espanyola. Gràcies a tots els implicats en aquest viatge. No puc esperar per compartir el que estem treballant”.

Fa només dues setmanes, Tencent també va anunciar que es convertia en el màxim accionista de l’estudi madrileny Tequila Works, creadors d’obres com Rime o The Sexy Brutale. En el seu cas, els desenvolupadors de Madrid van assegurar que l’aliança amb Tencent respectaria la seva “independència i llibertat creativa”.