Larian Barcelona serà la nova oficina dels responsables de Baldur's Gate 3

Larian Barcelona serà la nova oficina dels responsables de Baldur’s Gate 3

Larian Studios, coneguts pels seus videojocs de rol occidental com la sèrie Divinity: Original Sin i Baldur’s Gate 3, han anunciat l’obertura d’un estudi a Barcelona. L’equip inclourà part dels treballadors de BlitWorks, un estudi barceloní especialitzat en adaptacions per a diferents plataformes i en editar jocs independents, amb qui han tancat un acord.

Blitworks ja havia treballat prèviament per a Larian Studios fent la versió de Divinity: Original Sin 2 per a Nintendo Switch. Tot i que no s’han donat detalls de l’acord, segons el web Gamesindustry.biz, Blitworks seguirà operant com a editora de forma independent, mentre que el seu equip de desenvolupament passarà a dedicar-se als projectes de Larian.

L’estudi de Barcelona serà el setè de Larian Studios, que ja compta amb oficines a Dublin, Gant, Sant Petersburg, Quebec i, més recentment, Kuala Lumpur i Guildford (Anglaterra). Al web oficial de Larian Studios s’han penjat algunes ofertes de feina per al nou estudi.

Aquesta notícia s’emmarca en la tendència dels últims anys d’atracció de filials d’empreses internacionals per part de Barcelona com ha estat el cas recent d’IO Interactive i Smilegate.