Dimecres 22 de maig a les 18 h tot l’equip que formem Lúdica us esperem a la llibreria Gigamesh per conèixer-vos en persona. Parlarem dels reptes que afrontem en el context de la crisi del periodisme, com a mitjà català en un món globalitzat i, en concret, com a revista cultural especialitzada en videojocs.

Encara que siguem un mitjà digital, és important que ens presentem en persona, ja que només guanyant la confiança d’un bon nombre de subscriptors podrem fer viable la revista. Volem exposar les nostres raons i principis, com funcionem i què tenim planificat, però sobretot volem que ens pugueu fer preguntes i aclarir els dubtes que pugueu tenir.

Així doncs, primer us presentarem el projecte breument, tenint en compte que probablement ja ens coneixeu, i llavors dedicarem la major part del temps a parlar sobre el paper de la crítica, els diversos tipus de mitjans i enfocaments, la falta de cobertura informativa local, el futur dels videojocs i altres temes que vulgueu introduir des del públic.