Les novetats que s’han pogut tastar a la Paris Games Week 2019

La capital francesa ha celebrat aquest cap de setmana la 10a edició de la seva princpal fira de videojocs, la Paris Games Week. Fem una repassada als títols més destacats que han protagonitzat la fira i, especialment, a l’aparició de Hideo Kojima amb el nou tràiler de Death Stranding.

Estrenes recents

Luigi’s Mansion 3 (ja disponible, 31 d’octubre)

Un dels més esperats de Nintendo fa el salt de la petita portàtil a l’híbrida Switch, en una aventura terrorífica estrenada durant les dates de Halloween.

MediEvil (disponible des del 25 d’octubre)

Encarnant un esquelet en un món grotesc, el retorn de MediEvil en forma de remake és un dels més esperats.

Jugant a allò que encara no hi és

Cyberpunk 2077 (16 d’abril de 2020)

Després de l’aparició de Keanu Reaves a l’E3 passat, Cyberpunk 2077 és sens dubte un dels videojocs més esperats per al públic de la ciència ficció i el rol.

Marvel’s Avengers (15 de maig de 2020)

Amb el triomf dels Avengers a la gran pantalla, Marvel continua amb una nova història i els personatges de sempre paral·lelament a la ficció del cinema.

Watch Dogs Legion (6 de març de 2020)

Ubisoft fa acte de presència a París amb la nova entrega de Watch Dogs i promet una experiència d’aventura i acció en una distòpia situada a Londres on cal lluitar i organitzar-se contra la repressió.

Dragon Ball Z Kakarot (2020)

Revivim la història d’en Goku a Bola de Drac Z. El tràiler de fa pocs dies presenta les imatges de la saga Buu i els seus personatges protagonistes, com sempre, de Bandai.

One Piece Pirate Warriors 4 (2020)

L’eterna sèrie One Piece continua afegint un altre títol a la saga, aquest cop, de Pirate Warriors. Part del que s’hi trobarà, per això, és també original.

Doom Eternal (20 de març de 2020)

La seqüela de Doom de fa tres anys és a pocs mesos de sortir. El shooter en primera persona et posa a càrrec de Doom Slayer i d’un bon arsenal d’armes.

Pokémon Sword i Shield (15 de novembre)

Nintendo llança d’aquí quasi dues setmanes el nou títol del Pokémon per a Switch. Noves criatures i l’actualització constant del món de sempre.

Farming Simulator 20 (3 de desembre)

Un dels simuladors millor desenvolupats del moment també passa per la capital francesa. El món rural a diverses plataformes de videojocs.

Just Dance 2020 (5 de novembre)

L’incansable rei de la festa, Just Dance, torna com sempre amb temes actuals i balls extravagants.

El tràiler que despulla Death Stranding

Se l’espera d’aquí 4 dies, però Hideo Kojima no va voler deixar passar l’oportunitat de sorprendre per última vegada el seu públic fidel. Gairebé vuit minuts expliquen tot el que cal saber sobre el videojoc, fins i tot molt més del que molts voldrien.

Actors coneguts encarnen personatges complexos en una història colpidora ambientada en un món de ciència ficció. Amb un aspecte visual molt potent, mostra cinemàtiques alhora que ensenya fragments de com serà la jugabilitat. Ens mostra les entranyes del títol sense ser evident, però ens fa saber com anirà tot durant l’aventura. Una decisió curiosa però amb un resultat molt intens que segueix la línia de campanya de màrqueting duta a terme des del 2016.

La Paris Games Week ha posat a disposició dels usuaris un munt de títols que estan a punt de sortir del forn. Ens n’hem deixat algun que creies rellevant? Vols dir-nos què et sembla el tràiler de Death Stranding? Deixa’ns un comentari aquí sota.

×
Aquest mes et queden article/s gratuïts. Subscriu-te per tenir accés il·limitat!