Podcast de Lúdica #10 - De conferències, fires i premis (amb Albert García)

Podcast de Lúdica #10 – De conferències, fires i premis (amb Albert García)

Els grans esdeveniments són clau per a la indústria del videojoc. Les conferències i fires com l’E3, el Tokyo Game Show, la Gamescom o The Game Awards generen gran expectació per veure els videojocs que es publicaran aviat i, per culpa d’això, sovint causen decepcions. A la tertúlia d’avui debatrem sobre el format i la funció d’aquests i els esdeveniments que es fan a Barcelona (Gamelab i Nice One) i com la premsa especialitzada n’enfoca la cobertura.

Per parlar-ne comptem amb un convidat de luxe, l’Albert Garcia, periodista especialitzat en videojocs des del 2002. És un dels fundadors d’Eurogamer.es i del podcast Reload. Actualmente escriu a La Vanguardia i col·labora al Generació Digital i a RAC1. I des del 2015 imparteix l’assignatura ‘Història dels videojocs’ a Enti-UB.

De l’equip de Lúdica hi participem Marc Angrill, Jan Ros i Xavi Ramiro. Amb aquest desè programa tanquem la primera temporada del Podcast de Lúdica. Fem una breu pausa d’estiu i, si tot va bé, tornarem ben aviat.

A la secció Recomanats de juny del 2021 ressenyem Ratchet and Clank: Rift Apart, Chicory: A Colorful Tale i Super Magbot. D’aquest últim prèviament n’hem publicat unes impressions en vídeo a càrrec de Marc Baiget.

Enllç a Apple Podcasts