“Lúdica vol parlar del videojoc com a fenomen cultural i local”

Aquest dimecres 22 de maig la llibreria Gigamesh va acollir a Barcelona la presentació de Lúdica. A la taula vam comptar amb tot l’equip de la publicació: Marc Angrill, Jan Ros, Joan Galí, Xavi Ramiro i Jaime de la Torre.

L’acte va servir per explicar els motius que impulsen el projecte tals com el videojoc com a forma d’expressió artística, el periodisme de videojocs rigorós, la rellevància del sector a Catalunya i la qüestió del català a la premsa especialitzada i a les obres. També es va parlar de la projecció de futur del mitjà en termes de creixement i de model empresarial. L’acte, lluny de ser unidireccional, va convertir-se en un debat que va facilitar l’intercanvi d’idees al voltant d’aquestes qüestions. Entre els assistents, l’esdeveniment va comptar amb la presència de periodistes, professionals, acadèmics i representants de les institucions públiques dedicades al sector del videojoc. Va ser un espai també per reunir-nos amb subscriptors i lectors, que van poder aportar la seva visió del projecte, propostes, preguntes, etc.

Durant l’acte es va anunciar que Lúdica pensava créixer creant, a mitjà termini, un podcast. Amb aquest format pretenem acostar-nos més als nostres subscriptors i aportar més varietat de continguts.

Fent doncs un balanç positiu de l’esdeveniment, en termes d’assistència i de debat productiu, no descartem fer més actes semblants a altres localitats de Catalunya.