Principis

Territori

Volem ser el mitjà especialitzat en videojocs de referència en català. El nostre àmbit de cobertura d’esdeveniments i notícies és Catalunya i, sobretot, Barcelona. En menor mesura cobrirem el que passa a la resta de territoris de parla catalana i al món.

Enfocament

Tractem el videojoc com la forma d’expressió artística que és i intentem abordar-lo des de tots els aspectes possibles, no només com a producte de consum o tecnològic. Volem seguir l’actualitat sense que impliqui oblidar-nos dels jocs un cop ha passat el moment del seu llançament. Així mateix, perseguim expressar-nos amb un estil personal i fresc.

Independència

Som un mitjà independent de l’influència d’empreses i institucions que puguin condicionar la línia editorial. Els nostres continguts s’elaboren en base a criteris periodístics, posant per davant la llibertat creativa i d’expressió dels autors, així com el dret a la informació dels lectors.

Rigor

Volem fer un periodisme que contrasti les dades i que en faci una interpretació sincera i responsable. No difonem falsedats ni banalitats. El rigor periodístic exigeix contrastar les informacions, revisar els textos, especificar si desconeixem alguna dada i rectificar els errors que puguem cometre.

Transparència

Ens comprometem a ser honests amb els lectors i subscriptors, explicant el nostre funcionament intern, especialment pel que fa a l’ús que en fem de les seves aportacions. Comptem amb un equip de col·laboradors que retribuïm segons els ingressos del projecte.

Opinions

Les discrepàncies entre els punts de vista són inevitables i les entenem com enriquidores. Apostem pel debat apassionat, però sempre respectuós i fonamentat en arguments. Cadascú s’ha de fer responsable de les seves opinions. Els comentaris manifestament ofensius dels usuaris seran esborrats per mantenir un entorn de debat saludable.

Diversitat

Evitem els estereotips, en tant que poden fomentar la discriminació, i el llenguatge sexista o racista.

Comunitat

Volem que el projecte sigui un espai comunicatiu engrescador on les persones puguin expressar-se, contribuir a generar coneixement i conèixer altra gent. Per això, ens agradaria generar una comunitat activa que entenem que ha de ser part íntegra del projecte.

Ecologisme

Lúdica vol ser una revista sostenible i, per això, contribueix amb donacions a Eden Forest per replantar i mantenir boscos. D’aquesta manera, el projecte compensa les emissions produïdes per la infraestructura necessària per al seu funcionament (ordinadors, servidors i altres).


Només amb el suport de la comunitat de Lúdica podem tirar endavant un mitjà professional, de qualitat i independent.

Fes-te mecenes a través de l’Aixeta i rebràs recompenses d’acord amb el teu nivell de subscripció.