Principis

Territori

Volem ser el mitjà especialitzat en videojocs de referència en català. El nostre àmbit de cobertura d’esdeveniments i notícies és Catalunya i, sobretot, Barcelona. En menor mesura cobrirem el que passa a la resta de territoris de parla catalana i al món.

Enfocament

Tractem el videojoc com la forma d’expressió artística que és i intentem abordar-lo des de tots els aspectes possibles, no només com a producte de consum o tecnològic. Volem seguir l’actualitat sense que impliqui oblidar-nos dels jocs un cop ha passat el moment del seu llançament.

Independència

Som un mitjà independent de l’influència d’empreses i institucions que puguin condicionar la línia editorial. Els nostres continguts s’elaboren en base a criteris periodístics, posant per davant la llibertat creativa i d’expressió dels autors, així com el dret a la informació dels lectors.

Rigor

Volem fer un periodisme que contrasti les dades i que en faci una interpretació sincera i responsable. No difonem falsedats ni banalitats. Revisem els textos més d’una vegada, especifiquem si desconeixem alguna dada i rectificarem si cometem errors.

Transparència

Ens comprometem a ser honests amb els lectors i, en especial, amb els subscriptors, a qui expliquem el nostre funcionament intern i com gestionem les seves aportacions. L’equip de Lúdica cobra en funció dels ingressos.

Opinions

Les discrepàncies entre els punts de vista són inevitables i les entenem com enriquidores. Apostem pel debat apassionat, però sempre respectuós i fonamentat en arguments. Cadascú s’ha de fer responsable de les seves opinions. Els comentaris manifestament ofensius dels usuaris seran esborrats per mantenir un entorn de debat saludable.

Diversitat

Evitem els estereotips, en tant que poden fomentar la discriminació, i el llenguatge sexista o racista. Tenim un compromís de tolerància zero en relació a qualsevol conducta o actitud d’assetjament sexual.

Comunitat

Volem que el projecte sigui un espai comunicatiu engrescador on expressar-se, contribuir a generar coneixement i conèixer altra gent. Per això, ens agradaria generar una comunitat activa a través dels diversos canals de la xarxa on som presents.

Ecologisme

Lúdica vol ser una revista sostenible i, per això, contribueix amb donacions a Eden Forest per replantar i mantenir boscos. D’aquesta manera, el projecte compensa les emissions produïdes per la infraestructura necessària per al seu funcionament (ordinadors, servidors i altres).


Dóna’ns suport! Subscriu-te a la revista de videojocs en català →