xbox games showcase

Halo, Forza i Fable acompanyaran la nova Xbox

Resum del Xbox Game Showcase amb els tràilers dels nous jocs anunciats. Xbox Series X comptarà amb jocs exclusius tant nous com de sagues emblemàtiques.

Des que PlayStation va presentar consola i nous videojocs, li tocava a Xbox moure fitxa. El 23 de juliol era la data per fer una presentació que s’esperava amb ganes per albirar el rumb de la nova Xbox Series X i el retorn de les llicències més emblemàtiques de la marca Xbox com són Halo, Forza i Fable. Microsoft, a més, juga la carta del PC i el servei Xbox Game Pass, disponible tant pels usuaris de consola com de Windows. La nova Xbox Series X es posarà a la venda el novembre i vindrà acompanyada per exclusius esperats i alguna sorpresa que no esperàvem. Aquí us resumim els nous jocs presentats amb els seus tràilers.

Halo Infinite

No hi ha millor manera d’obrir una presentació de Xbox que amb gameplay real d’un nou Halo. Els desenvolupadors, 343 Industries, han anunciat que aprofitant l’arquitectura innovadora de la consola i el nou disc dur SDD, les pantalles de càrrega gairebé s’eliminaran i possibilitaran nivells oberts molt més grans. Halo Infinite serà un joc com a servei, és a dir que anirà creixent amb afegits periòdics i ens han promès una campanya ambiciosa que conserva l’essència i la porta a una nova escala, “set vegades més gran”. Arribarà el novembre per a Xbox One, Xbox Sèries X i PC, formant part de Game Pass.

State of Decay 3

Undead Labs està acabant un nou lliurament de la seva saga de supervivència i zombis en tercera persona. State of Decay 3 arribarà a Xbox Sèries X i PC, i pel seu tràiler, sembla apropar-se al to més madur i realista de The Last of Us.

Forza Motorsport

El mateix cap de Xbox, Phil Spencer, ha confirmat el desenvolupament d’un nou Forza Motorsport, sense numeració, del qual no s’ha vist pràcticament res però se’ns ha promès que la pròxima entrega del seu simulador de conducció insígnia, que encara es troba en les primeres fases del seu desenvolupament i sense data estimada de llançament, oferirà gràfics molt realistes a resolució 4K, 60 imatges per segon amb il·luminació ray-tracing per atorgar una major credibilitat en els reflexos dels vehicles, llums i ombres. El vídeo d’anunci esmenta Xbox Sèries X i Windows 10, però no Xbox One. Serà part del servei Xbox Game Pass.

Everwild

L’estimat estudi Rare presenta un joc totalment nou en el qual diversos jugadors hauran de cooperar per explorar entorns de natura silvestre i màgica en comunió amb aquesta.

Fable

Playground Games, desenvolupadors de Forza Horizon, han confirmat que estan treballant en un nou Fable, però només ens n’han ensenyat un teaser generat per ordinador sense imatges reals del joc. El títol no arribarà a Xbox One, sinó directament a Xbox Series X, potser d’aquí a dos anys.

Tell Me Why

DONTNOD Entertainment, l’estudi darrere de Life is Strange, presenta una nova sèrie d’aventures sobre els bessons Tyler i Alyson Ronan, que usaran el seu vincle sobrenatural per desentranyar els misteris de la seva infància. Situat a Alaska, Tell Em Why presenta personatges realistes, temes madurs i opcions narratives apassionants. Tindrà tres capítols que es llançaran l’estiu de 2020 a Xbox Game Pass i també estaran disponibles per la seva compra en Xbox One, Windows 10 i Steam. El primer d’ells arribarà el 27 d’agost.

Avowed

Obsidian Entertainment, creadors de The Outer Worlds, Fallout New Vegas i Pillars of Eternity, han anunciat un nou joc de rol en primera persona de fantasia medieval que arribarà en exclusiva a Xbox Sèries X i Windows. El títol portarà als jugadors al món d’Eora, plagat de morts vivents i on la màgia ho envolta tot. Els combats combinaran l’espasa i dibuixar runes amb la mà per fer encanteris. Microsoft va comprar el reputat estudi especialitzat en jocs de rol en 2018, juntament amb altres estudis com inXile Entertainment, Compulsion Games i Playground Games.

As Dusk Falls

As Dusk Falls és l’opera prima d’Interior / Night, un nou estudi format per veterans guardonats de la indústria i nous talents. Segons Caroline Marchal, exdissenyadora principal a Quantic Dream, “El que comença com una història enfocada de dues famílies atrapades en un segrest, es converteix en una història èpica en expansió sobre com les persones creixen i canvien durant dècades”.

Psychonauts 2

L’esperada segona part del joc de Double Fine s’ha mostrat en un nou tràiler, confirmant el seu llançament en Xbox Sèries X i Windows, i en el qual apareix l’entranyable cantant i actor nord-americà Jack Black, que té una àmplia relació amb l’estudi i els seus videojocs, i que està treballant en una cançó per a la banda sonora del videojoc. Psychonauts 2 farà ús de les dues principals tecnologies de Xbox Sèries X, Smart Delivery, el sistema que millora els jocs de l’anterior generació sense necessitat de comprar-los de nou i arribarà amb el segell Optimitzat per a Xbox Sèries X. Psychonauts 2 es publicarà el 2021.

S.T.A.L.K.E.R 2

Amb només un teaser ben fet se’t poden posar els pèls de punta. És el primer vídeo, purament cinematogràfic, de la continuació de la saga iniciada el 2007 que combina el shooter en primera persona, el rol, la supervivència i elements de terror. El jugador ha d’explorar les ruïnes de l’accident de Txernòbil, que ha deixat un món de supervivents assetjats per criatures mutants i entorns tètrics. S.T.A.L.K.E.R 2 serà exclusiu per a Xbox Series X i Windows.

Warhammer 40.000: Darktide

L’èxit de Vermintide ha donat lloc a un joc similar però ambientat en l’univers futurista-fantàstic del quadragèssim primer mil·lèni en lloc de el món de Warhammer Fantasy. Tot i que el primer teaser de Darktide no mostra gairebé res, venint de Fatshark, podem deduir que serà un joc de trets en primera persona cooperatiu contra grans quantitats d’enemics, com a Vermintide, però amb una atmosfera terrorífica dels subnivells d’una gegantina ciutat-rusc infestada de mutants i heretges. Serà exclusiu de Xbox i Windows i se l’espera el 2021.

The Medium

Videojoc de terror psicològic que té lloc en dos mons que es mostren al mateix temps. La banda sonora la posarà Akira Yamaoka, compositor de la saga Silent Hill. El jugador es posa en la pell d’un mèdium que pot veure una realitat dual, el món físic i l’espiritual. Estarà disponible aquest Nadal per a Windows i Xbox Sèries X.

The Gunk

Nou títol dels creadors de la saga SteamWorld, una proposta bastant diferent del que han fet fins ara. Aparentement és un joc d’acció i aventura en tercera persona ambientat en un misteriós planeta ple de vida. Es llançarà al setembre de 2021.