XboxersCatalans retransmetrà les conferències del no-E3 del 2022

L’Entertainment Software Association (ESA) va anunciar a finals de març la cancel·lació de l’E3 d’enguany. Tot i això, aquest mes de juny continua farcit de conferències d’empreses del sector, les quals mostraran les novetats de la indústria del videojoc. En aquest context, la comunitat catalanoparlant de l’ecosistema Xbox, XboxersCatalans, ha decidit que tornarà a retransmetre les conferències de diferents companyies.

A través del seu canal de Twitch, l’equip d’XboxersCatalans farà la cobertura en directe i en català dels següents esdeveniments:

ConferènciaDia i hora
Summer Game Fest9 de juny (20:00)
Future Games Show11 de juny (21:00)
Xbox & Bethesda Games Showcase12 de juny (19:00)

Segons expliquen en nota de premsa, en aquesta edició “l’equip d’Xboxers Catalans ha preparat una millor realització i ha afegit membres a l’equip de la retransmissió”. Tot això, amb l’objectiu que la cobertura dels esdeveniments “sigui encara de més qualitat”. També han comunicat que les diferents retransmissions seran gravades i publicades al seu canal de YouTube.

En anteriors edicions de l’E3, altres comunitats catalanes de videojocs havien participat en la retransmissió de conferències. Tanmateix, la cancel·lació de l’E3 d’enguany ha comportat l’absència de grans companyies com Nintendo, Ubisoft o Square Enix. En conseqüència, comunitats com Nintenhype no faran cobertura d’esdeveniments com el Nintendo Direct de l’any passat.